İBB yurt sonuçları açıklandı!

İBB yurt sonuçları açıklandı!
İBB yükseköğrenim yurtları başvuru sonuçları açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yükseköğrenim öğrenci yurtlarına yapılan başvuruların sonuçları duyuruldu. 16-19 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınan başvuru sonuçları bugün açıklandı.

Adaylar, asil ve yedek listelerdeki durumlarını yurt.ibb.istanbul adresi üzerinden kontrol edebilecek.

KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

Picture background

Sonuçların açıklanmasının ardından, çevrimiçi ve kesin kayıt süreçlerine dair tarihlerin yakında ilan edileceği belirtildi.

Yurt için ön kayıtlar 28-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yedek listede yer alıp barınma hakkı kazanan öğrencilere ise 2-4 Eylül 2024 tarihleri arasında SMS yoluyla bilgilendirme yapılacak. Kesin kayıt işlemleri ise 9-11 Eylül 2024 tarihleri arasında tamamlanacak.

İBB yurtlarında bu yıl da sabah ve akşam yemekleri hizmeti devam edecek. Yurt ücretleri, kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere 1950 TL olarak belirlendi. Başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler, detaylı bilgilere yurt.ibb.istanbul adresinden ulaşabilecek.

ii.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Tüm öğrencilere başarılar dilerim.İBB Yurtlarımıza yapılan başvuruların sonuçlarına İstanbul Senin uygulamamız üzerinden erişebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı: İBB yurt sonuç sorgulama sayfası (yurt.ibb.istanbul sonuç ekranı) - 2