İlber Ortaylı'dan sevenlerini üzen haber

İlber Ortaylı'dan sevenlerini üzen haber
Bilecik'te yapılması planlanan ve büyük ilgi gören sempozyum, ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın sağlık sorunları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Bilecik’te düzenlenmesi planlanan kurtuluş sempozyumu, Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın sağlık sorunları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Bilecik Belediyesi, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı için bu etkinliği organize etmişti. Ancak, Ortaylı’nın rahatsızlığı sebebiyle programın gerçekleştirilemedi.

Picture background

Bilecik Belediyesi’nin sosyal medya hesabında yapılan bilgilendirmeye göre, İlber Ortaylı’nın katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan sempozyumun ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Açıklamada, "Kamuoyuna Duyuru; Kurtuluş etkinlikleri kapsamında bu akşam, saat 19.00’da düzenlenmesi planlanan İlber Ortaylı ile Kurtuluş Sempozyumu, Prof. Dr. İlber Ortaylı hocamızın sağlık sorunları nedeniyle iptal edilmiştir. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur." denildi.

KURULUŞUN 102. KUTLAMALARI

Bilecik Belediyesi, şehrin kurtuluşunun 102. yılına ithafen organize ettiği etkinliklerle geçmişin önemli anlarını yeniden yaşatmayı amaçlıyordu.

Program dahilindeki Ortaylı’nın sempozyumu ise yoğun ilgi görmüştü.