İsmail Saymaz'dan Org. Arif Çetin hakkında flaş iddia

İsmail Saymaz'dan Org. Arif Çetin hakkında flaş iddia
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in emekli olabileceği iddia edilirken, İçişleri Bakanlığı’nın bu konuda istisna uygulamayacağı belirtiliyor. Çetin’in emeklilik kararı, suç dünyasından isimlerle olan fotoğraflarıyla gündemde.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in emekli olup olmayacağına dair flaş bir iddia ortaya attı. Saymaz, Jandarma’da terfi ve atamalarla ilgili kararnamenin çıkmasının beklendiğini, fakat henüz yayımlanmadığını belirtti. Çetin’in yaş haddinden dolayı emekli olabileceğini ancak görevine devam etmek istediğini vurguladı. İçişleri Bakanlığı’nın istisna uygulamayı düşünmediği ve Çetin’in emekli edilmesinin beklenildiği ifade edildi.

SOYLU İLE YAKINLIĞI GÜNDEM OLMUŞTU

Saymaz, Arif Çetin’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yakın ilişkisi ve organize suç dünyasından kişilerle olan fotoğraflarının da tartışma yarattığını aktardı. Özellikle, Çetin’in Alaattin Çakıcı’nın eski danışmanı Ferhat Aydoğan ve organize suç örgütü lideri olarak bilinen Hüseyin Eryılmaz ile fotoğrafları dikkat çekti. Ayrıca, Gürcistan’da tutuklu olan Galip Öztürk ile çekilmiş fotoğrafları ve diğer tartışmalı bağlantıları da gündeme geldi.