İstanbul için olimpiyat hamlesi: Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel Paris'e gidiyor

İstanbul için olimpiyat hamlesi: Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel Paris'e gidiyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2036 Olimpiyat Oyunları için Paris'te tanıtım yapacak. Özel, ayrıca A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın çeyrek final maçını izlemek üzere Paris’e gidecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2036 Olimpiyat Oyunları’nın İstanbul’da yapılması amacıyla Paris’te tanıtım etkinliği düzenleyecek. Etkinlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkanı Özgür Özel de bulunacak.

TANITIM ETKİNLİĞİNE KATILACAKLAR

1920x1080-cmsv2-523ed0ce-4d4c-57dc-b70f-acf8bdb694f1-8019792.webp

İstanbul'un Olimpiyat ev sahipliği için Hindistan, Şili, Endonezya, Güney Kore ve Katar ile yarıştığı tanıtım organizasyonu, 6-9 Ağustos tarihleri arasında Paris'teki Palais Galliera’da gerçekleştirilecek. Bu süre zarfında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları’nda A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın çeyrek final maçını izlemek üzere kızı İpek Özel ile Paris’te olacak. Eğer Filenin Sultanları yarı finale yükselirse, Özel’in bu maçı da izlemesi bekleniyor. Aynı zamanda Ekrem İmamoğlu da voleybol maçını takip edecek ve programı gereği Palais Galliera’daki tanıtım etkinliğine katılacak.