İstanbulkart kullananlara yüzde 20 indirim: Banka resmi açıklamayı yaptı!

İstanbulkart kullananlara yüzde 20 indirim: Banka resmi açıklamayı yaptı!
Türkiye'nin ünlü bankası, yeni kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu kampanya kapsamında, İstanbulkart kullanıcıları yüzde 20 indirim avantajından yararlanabilecek.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olacak yeni bir kampanya duyurdu. Bu kampanya kapsamında, TEB Bireysel Kredi Kartları ile CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden yapılacak 250 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemelerinde %20 bonus kazanma imkanı sunuluyor.

Kullanıcılar, bu fırsattan yararlanarak ayda en fazla 50 TL bonus elde edebilecek.

İstanbulkart yüzde 20 indirimli olacak! Banka uygulamayı başlattı 2

İstanbulkart’a bakiye yükledikten bir gün sonra, işlem kredi kartına yansıyacak. Kullanılmayan bonuslar ise yükleme tarihinden 15 gün sonra geri çekilecek.

Kampanyaya katılmak için müşterilerin ilk harcamadan önce CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden veya “ISTANBULKART” yazıp 4616'ya SMS göndermeleri gerekiyor. Kampanya yalnızca bireysel kredi kartı sahipleri için geçerli olacak.

İstanbulkart yüklemeleri sadece CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan harcamalardan yalnızca ilki kampanya kapsamında değerlendirilecek.

$prmDetayAltText$

İşlemler, Bonus POS kullanılarak yapılması gerekiyor. İade ve iptal durumlarında, kazanılan bonuslar geri çekilecek. İnternet, MoTo (Mail Order, Telefonla Sipariş) ve temassız işlemler kampanyaya dahil olacak.

İstanbulkart yüzde 20 indirimli olacak! Banka uygulamayı başlattı 1

Kampanya sadece yurt içindeki işlemler için geçerli olacak. Kampanya, diğer mevcut kampanyalarla birleştirilebilecek.