İstanbullular dikkat! Poyraz sert esecek, nem artacak

İstanbullular dikkat! Poyraz sert esecek, nem artacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, İstanbul'un Anadolu Yakası ve kuzey kıyılarında yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) değerlendirmelerine göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Ülkenin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz Bölgesi'nde yer yer parçalı bulutlu hava hakim olacak. Akdeniz'in iç bölgeleri, Doğu Karadeniz'in kıyıya yakın illerinin iç kesimleri, Kocaeli, Afyonkarahisar, Kars ve Ardahan çevreleri, İstanbul'un Anadolu Yakası ve kuzey kıyıları, Denizli'nin güney ve doğu bölgeleri, Ankara'nın kuzey kesimleri, Bolu'nun doğu kısmı, Kastamonu ve Karabük'ün güneyi ile Çankırı'nın batı ilçelerinde kısa süreli yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise hava genellikle az bulutlu ve açık olacak.

İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu (Yağışlar ne kadar sürecek?) - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

POYRAZ SERT ESECEK, NEM ARTACAK

Kuzeyden gelen rüzgarların etkili olacağı bir hava durumu bekleniyor. Akdeniz kıyıları ve güneydoğu bölgelerinde ise güneyden esen hafif, zaman zaman orta şiddette rüzgarlar etkili olacak. İstanbul'da bu hafta poyraz oldukça kuvvetli esecek, bu da serin bir hava getirecek ancak nem oranında artışa yol açacak.

34.jpg