İtalyan piyanist ve besteci Ludovico Einaudi, eylül ayında İstanbul'a geliyor

İtalyan piyanist ve besteci Ludovico Einaudi, eylül ayında İstanbul'a geliyor
Dünyaca ünlü sanatçı, 11 ve 12 Eylül tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alarak İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

EINAUDI KİMDİR?

Çağdaş klasik müziğin önde gelen isimlerinden biri olan Einaudi, müzikal kariyerine çocuk yaşta, amatör bir piyanist olan annesinin yönlendirmesiyle adım attı. Azio Corghi, Luciano Berio ve Karlheinz Stockhausen gibi müzik dünyasının dev isimlerinden eğitim alan Einaudi, klasik müziğin yanı sıra pop, rock, folk ve dünya müziği gibi farklı türlerde de başarılı eserler üretti.

KLASİK MÜZİKTEN, TİYATRO VE SİNEMAYA KADAR YELPAZESİ GENİŞ

Sanatçı, sadece konser salonlarında değil, aynı zamanda bale, sinema ve tiyatro için bestelediği eserlerle de adından söz ettirdi. Einaudi’nin zengin ve derin müzik dili, onu kendi alanında benzersiz bir konuma taşıdı. İstanbul'daki bu özel konser, hem klasik müzik tutkunlarını hem de Einaudi'nin eşsiz müzikal dünyasını keşfetmek isteyenleri bir araya getirecek.

KONSER TARİHİ VE BİLETLERİ

11 Eylül 2024 tarihinde kapı açılışının 20.00 olduğu konser, saat 21.30'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde yapılacak.

Bilet fiyatları 1000 beş yüz TL ile 8 bin TL arasında değişkenlik gösteriyor ve biletler biletino.com'da.