İzmir'de üç çocuğunu öldüren baba öldü

İzmir'de üç çocuğunu öldüren baba öldü
İzmir'in Bornova ilçesinde, geçtiğimiz gün 3 kızını öldürüp 1 kızını yaralayan ve aynı silahla kendini vuran Vesim Ş., kaldırıldığı hastanede öldü.

İzmir’şn Bornova ilçesinde, araziye getirdiği kızları Ceylin (2), Cemre (4) ve Nira Ş'yi (14) silahla vurarak öldüren ve kızı Hira Nur Ş.’yi de (11) ağır yaralayarak aynı silahla kendini de vuran 45 yaşındaki Vesim Ş., kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü. Vesim Ş.’nin cenazesinin İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı belirtildi.

Yaşanan olayda ağır yaralanan Hira Nur Ş’nin de hayati tehlikesinin devam ettiği ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Dokuz Eylül Tıp Fakültesi’ne sevk edildiği iletildi.

NE OLMUŞTU?

İzmir’in Altındağ Mahallesi'nde yaşayan Vesim Ş, 27 Ağustos günü, 4 kızını Çınar mevkisine yakın bir araziye getirerek silahla ateş etmiş ve aynı silahla kendisini de vurmuştu.

Çocuklardan Ceylin, Cemre ve Nira Ş. olay yerinde hayatını kaybederken Hira Nur Ş. ve baba ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşamını yitiren çocuklar, geçtiğimiz gün Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi.