Kağıthane'de silahlı saldırı: 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Kağıthane'de silahlı saldırı: 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Kağıthane'de park halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Saldırganlar kaçtı, polis soruşturma başlattı.

İstanbul Kağıthane'de gece yarısı meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise ağır yaralandı. Olay, 18 Ağustos 2024 Pazar günü saat 23.30 sıralarında, Hamidiye Mahallesi Dilaver Sokak'ta park halindeki bir otomobilde gerçekleşti.

FİLİSTİNLİ İŞ ADAMI AĞIR YARALANDI

aa-20240819-35435159-35435157-sancaktepede-otomobilleriyle-trafigi-tehlikeye-dusuren-suphelilere-17-bin-768-lira-para-cezasi-uygulandi.jpg

Park halindeki 34 FDN 313 plakalı otomobilin içinde bulunan üç kişi, maskeli saldırganlar tarafından susturucu takılmış silahlarla hedef alındı. Saldırının sonucunda, otomobilin direksiyon koltuğunda oturan ve Filistinli olduğu belirlenen A.K. (30) olay yerinde hayatını kaybetti. Filistinli iş insanı F.M. ağır yaralanırken, koruma görevlisi E.K. ise ayağından yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçtı.

POLİS, GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak detaylı bir inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, çevrede çok sayıda boş kovan buldu. Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri, hayatını kaybeden A.K.'nin cesedini Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı. İstanbul Valiliği, saldırıda kullanılan susturucu takılmış tabancanın ve boş kovanların bulunduğunu, yaralıların hastanede tedavi altında olduğunu açıkladı. Fail veya faillerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olayın ayrıntıları ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.