İnanılmaz bir tesadüf! Kalp krizi anını kameraya yakaladı

Banyoda göğsünde ağrı ve nefes darlığı gibi belirtiler fark eden bir adam, kalp krizi geçirdiğinden haberi olmadan o anları saniye saniye kaydetti. İşte detaylar haberimizde...

Sosyal medyada kalp krizi geçirdiği anları paylaşan bir adamın görüntüleri hızla dikkatleri üzerine çekti. Bruno, izleyicilere bu anların önemini vurgulamak için şu açıklamayı yaptı: "Bu, yaşadığım en korkunç deneyimdi. Bugün yeni bir video çekimi yaparken bu semptomların kalp krizi olduğunu öğrendim. Acı içindeydim ve büyük bir panik yaşadım. Ölümün eşiğinde olduğumu düşündüm."

kelebek-4.png

"NEYSE Kİ ODA ARKADAŞIM ERKEN DÖNDÜ"

2015 yılında çekilen ve yeniden sosyal medyada büyük ilgi gören görüntülerde, Bruno'nun konuşmakta zorlandığı ve göğsünü tuttuğu anlar dikkat çekti. Videonun ilerleyen kısımlarında, adamın şiddetli bir acı çektiği açıkça görülüyor. Görüntülerin ardından Bruno, açıklamasına devam ederek, "Neyse ki oda arkadaşım erken döndü ve hemen 112'yi aradı. Şu anda iyiyim, ancak ailemde kalp hastalığı öyküsü olduğu için gelecekte dikkatli olmam gerekiyor. Hepiniz lütfen dikkatli olun!" şeklinde konuştu.