Kayıp Narin'in annesi konuştu:" Benim için dünya artık bir hapishane ve ben de içindeyim"

Kayıp Narin'in annesi konuştu:" Benim için dünya artık bir hapishane ve ben de içindeyim"
21 Ağustos gününden bu yana kayıp olan Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Narin'in annesi Yüksel Güran basına konuşurken "Benim için dünya artık bir hapishane ve ben de içindeyim" dedi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 8 yaşında kız çocuğu Narin Güran 21 Ağustos'tan bu yana bulanamıyor. Kuran kursundan çıktıktan sonra haber alınamayan küçük kız için arama çalışmaları devam ederken, tüm Türkiye Narin'den gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Olay, 21 Ağustos’ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Kur'an kursuna giden Narin Güran, kurs çıkışı evine dönmedi. Ailesi kendi imkanlarıyla arama yaptı. Köylülerle birlikte yapılan aramadan da sonuç alınmayınca Narin'in babası Arif Güran akşam 20.15'te karakola giderek kızının kayıp olduğu ihbarında bulundu.

Narin Güran'ı arama çalışmaları kapsamında on bini aşkın araç kontrol edildi, onlarca kişinin ifadesi alındı, tarlalar, bahçeler, yollarda arama yapıldı. Ancak şu ana kadar bir sonuç alınamadı.

6 gündür kızı için ağlayan Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran kızının bir an önce bulunmasını istiyor.

Rudaw'a açıklamalarda bulunan anne Yüksel Güran, "Sanki dünya üzerime kapanmış. Nefes almıyorum ve insanları anlamıyorum. Hapishaneye girdim sanki. Kızımın nerede olduğunu bilmiyorum. Kötülerin elinde mi bilmiyorum, iyilerin elinde mi bilmiyorum. Kızım yaşıyor mu, öldü mü bilmiyorum. Benim için artık dünya bir hapishane ve ben de onun içindeyim” dedi.

Narin Güran'ın teyzesi Yasemin Gül de “Nerede olduğu ortaya çıksın. Nasıl olduğunu bilmiyoruz. Annesinin, babasının, kardeşinin psikolojisini görüyorsunuz. Onun teyzesiyim. Çocuklarımı altı gündür bırakmış buraya gelmişim. Halimizi görüyorsunuz” diye konuştu