Kerem Kınık'ın kızı yüzde yüz kusurlu bulundu!

Kerem Kınık'ın kızı yüzde yüz kusurlu bulundu!
İstanbul Beykoz'da karıştığı kazada 17 yaşındaki Batın Barlasçeki'nin ölümüne sebebiyet veren eski Kızılay başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık hakkında hazırlanan bilirkişi raporunda yüzde yüz kusurlu bulunduğu öğrenildi.

9 Temmuz günü İstanbul Beykoz'da meydana gelen kazada Fatma Zehra Kınık motosikletliyle seyir halinde olan 17 yaşındaki Batın Barlasçeki'ye çarparak ölümüne neden olmuştu .Kazanın ardından gözaltına alınan Zehra Kınık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Hakkında bilirkişi raporunun yayınlandığı öğrenilen Zehra Kınık yüzde yüz kusurlu bulundu.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre söz konusu raporda, "Fatıma Zehra Kınık Demir bu kazanın oluşumunda sevk ve idaresindeki aracı ile İstanbul ili Beykoz ilçesi Batın sokak bitimindeki “DUR” levhasına riayet etmeden ana yol olan Fatih Sultan Mehmet caddesinden gelen araçların geçişini beklemeden ana yola çıkış yaptığı ve bu sırada önünden geçiş yapan araca çarpması neticesinde oluşan bu kazanın oluşumunda, 2918 sayılı Karayolları trafik kanunun 84. Maddesinde yer alan asli kusurlardan H (Kavşaklarda geçiş önceliğine uymamak) kusuru ile aynı kanunun 47. Maddesinde yer alan (Trafik İşaret ve levhalarına riayet etmemek) kusurlarını işlediğinden asli kusurlu olduğundan yüzde 100 kusurlu olduğuna…” ifadeleri yer aldı.