Körfez'deki kirlilik durdurulamıyor: Balık avlanmaması için afişler asıldı!

Körfez'deki kirlilik durdurulamıyor: Balık avlanmaması için afişler asıldı!
İzmir Körfezi'nde ölü balıkların görülmesi üzerine İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, balık avlanmamasını uyararak ceza uygulanacağını duyurdu. Bayraklı ilçesi Muhtarı Nursel Ölmez, yasakla ilgili afişler asarak vatandaşları bilgilendirdi.

İzmir Körfezi’nde artan kirlilik nedeniyle balık avlanmaması uyarısı yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın körfezdeki ölü balıklar ve kötü koku nedeniyle başlattığı analiz süreci devam ederken, İZSU'nun oksijen artırma çalışmaları ve Bayraklı’da konulan hidrosoft pompalar kaldırıldı.

yeni-proje-31.png

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, balık ölümlerinin yaşandığı bölgede avlanmanın yasaklandığını ve kurallara uymayanlara ceza kesileceğini duyurdu. Turan Mahallesi Muhtarı Nursel Ölmez, uyarıcı afişlerle vatandaşları bilgilendirdi ve dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

UYARICI AFİŞLER ASILDI

yeni-proje-30.png

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İzmir Körfezi'nde balık ölümleri yaşanan bölgede balık avlanmaması gerektiğini vurguladı. Bayraklı ilçesi Turan Mahallesi Muhtarı Nursel Ölmez, bu yasakla ilgili uyarıcı afişler astı ve yasağa uymayanlara ceza uygulanacağını belirtti. Ölmez, gündüzleri vatandaşları uyardıklarını ancak gece denetimlerin zor olduğunu ifade etti.