Kuzenlerin İntihar Yalanını Polis Çözdü

Kuzenlerin İntihar Yalanını Polis Çözdü
İstanbul polisi Şişli Pangaltı'da bir kıraathaneye intihar ihbarıyla ulaştı. Olay yerindekilerin çelişkili ifadelerini değerlendiren polis 'intihar' ihbarının cinayet olduğunu tespit etti.

Dün gece saat 04.00 sularında Şişli Pangaltı semti, Bozkurt Mahallesi'nde bir kıraathane olay yerine dönüştü. Halk Akademi'den Can Tan'nın haberine göre, 22 yaşındaki Ahmet Karadaş, cadde üzerinde bulunan kıraathaneye gitti ve burada oyun oynamaya başladı. Ancak bir süre sonra kıraathanede bulunanlar polise intihar ihbarında bulundu. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde genç adamı kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan Karadaş, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Yapılan detaylı inceleme sonucunda ise genç adamın intihar etmediği, cinayete kurban gittiği belirlendi.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, kıraathanede bulunan 7 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan kamera incelemesinde, genç adamın vurulduğu anın kaydedilmediği ancak içeridekilerin paniklediği belirlendi. Olayda kullanılan silah ise olay yerinde polis tarafından ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifadeleri alınan 5 görgü tanığı işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İNTİHAR YALANI ORTAYA ÇIKTI

whatsapp-image-2024-07-16-at-12-36-19.webp

Ahmet Karadaş'ın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan kuzeni C.K.'nın çelişkili ifadeleri ve olayın gelişme şekli cinayetin aydınlatılmasını sağladı. İddialara göre, Ahmet Karadaş kıraathanenin balkonunda otururken C.K. silahla odaya gitti ve silahla oynarken Karadaş'a yanlışlıkla ateş etti. Karadaş, önce elinden sonra da aynı mermiyle göğsünden vurularak hayatını kaybetti. C.K., silah sesini duyunca yanına gittiğini iddia etse de olay sırasında Karadaş'ın yanında olduğu ve ölümcül mermiyi ateşlediği belirlendi. Polis, C.K. ve bir arkadaşını kasten adam öldürme suçlamasıyla gözaltına aldı ve 2 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.