Mansur Yavaş'tan Gülbin Tosun'u işinden attırdı iddialarına yanıt!

Mansur Yavaş'tan Gülbin Tosun'u işinden attırdı iddialarına yanıt!
NOW Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun'un Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik açıklaması nedeniyle işine son verildiği iddialarına yanıt geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sokak hayvanlarına yönelik yaptığı bir açıklamaya kişisel sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren haber spikeri Gülbin Tosun, paylaşımından kısa bir süre sonra kanal yönetimi tarafından zorunlu izine çıkarıldığı öğrenilmişti.

Söz konusu durum hakkında açıklamada bulunan Tosun, “Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA

Gülbin Tosun'un Mansur Yavaş'a yönelik açıklaması nedeniyle işine son verildiği iddiası ülke gündeminde çok konuşulmaya devam ederken Mansur Yavaş'tan ilk açıklama geldi.

Mansur Yavaş, konuya ilişkin sessizliğini bozdu. Ankara Büyükşehir Belediye'sinin resmi sosyal medya hesabından Mansur Yavaş imzasıyla açıklama yapıldı.

Paylaşılan açıklamada, "Bu iddialar tamamen yanlış ve asılsızdır" ifadeleri kullanıldı.