Melih Gökçek’ten tepki çeken paylaşım! Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ı hedef aldı

Melih Gökçek’ten tepki çeken paylaşım! Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ı hedef aldı
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kamuoyunda yoğun eleştirilere yol açan bir paylaşım yaptı. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncuları Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas'ı hedef alan Gökçek, büyük tepki çekti.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Tepki çeken bir açıklamaya imza atan Gökçek, olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı hedef aldı. Milli sporcularımız Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas'ı eleştiren Gökçek'e tepki yağdı.

gokcek-1.png

“O VOLEYBOL TAKIMI MİLLİ OLMAZ”

Melih Gökçek, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği açıklamada, Türkiye’yi Fransa’da düzenlenen olimpiyat oyunlarında temsil eden A Milli Kadın Voleybol oyuncularından Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ı hedef aldı.

Karakurt ve Vargas’ın bulunduğu görüntüyü alıntılayan Gökçek, "Eğer bu iki LGBT'nin Türk Milli Takımı ile zerre alakası var ise o voleybol takımı milli olamaz...Yanlış mı tweet alemi?" ifadelerini kullandı. Gökçek’in yaptığı bu paylaşım tepkilerin odağı haline gelirken sosyal medya kullanıcıları Gökçek’e tepki gösterdi.

melih-gokcek-filenin-sultanlari-icin-oyle-bir-sey-17702581-7902-m.webp