Meteorolojiden dört il için sarı kodlu uyarı!

Meteorolojiden dört il için sarı kodlu uyarı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada dört il için sarı kod uyarısı geldi.

Ülkenin iç kesimlerinin parçalı çok bulutlu olacağı öğrenilirken, İstanbul’un kuzey çevrelerinin Batı Karadeniz ile Orta ve Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun iç kısımlarının parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Artvin, Rize, Trabzon, Giresun illeri için sarı kod uyarısında bulunurken yurdun genelinde kuvvetli rüzgâr etkisini gösterecek.

HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, İstanbul'un kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı tahmin ediliyor. Rüzgârın kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı, az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın Orta Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.