Metro İstanbul'dan Galatasaray- Rizespor duyurusu: Ek seferler düzenlenecek

Metro İstanbul'dan Galatasaray- Rizespor duyurusu: Ek seferler düzenlenecek
İstanbul'da bugün akşam, Galatasaray ile Rizespor arasında gerçekleştirilecek futbol maçı sebebiyle, Yenikapı-Seyrantepe Metro Hattı'nda ek seferler düzenlenecek.

Metro İstanbul, Trendyol Süper Lig kapsamında yarın Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak karşılaşma nedeniyle, 18.00-19.45 saatleri arasında Yenikapı-Seyrantepe hattında aktarmasız seferler düzenleneceğini duyurdu.

Metro İstanbul'dan Galatasaray- Pendikspor duyurusu: Ek seferler düzenlenecek

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "14 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek Galatasaray-Rizespor futbol karşılaşması nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda 18.00-19.45 saatleri arasında Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklarla Yenikapı-Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Duyuruda, maç sonrasında taraftar yoğunluğunun azalmasına kadar Hacıosman-Yenikapı hattına ek olarak Seyrantepe istasyonundan her 5 dakikada bir direkt Seyrantepe-Yenikapı seferleri düzenleneceği belirtildi.

Ayrıca, vatandaşların araçlarını metro hatlarına yakın olan İSPARK alanlarına bırakabilecekleri güzergahın görseline de duyuruda yer verildi.