MHP'li Semih Yalçın 154 kişilik listeyi az buldu

MHP'li Semih Yalçın 154 kişilik listeyi az buldu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, skandal bir yoruma imza atarak hedef gösterilen 154 kişilik listenin genişletilmesi gerektiğini savundu.

MHP’nin Sinan Ateş davasına dair hazırladığı ve aralarında gazeteci, akademisyen ve siyasetçilerin de bulunduğu 154 kişilik listenin mahkemeye sunulmasının ardından ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tehditvari konuşmasının sonrasında, bir çıkış da MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan geldi. Yalçın, 154 kişilik listeyi az buldu ve genişletilmesi gerektiğini ifade etti.

YALÇIN'A 154 KİŞİ DE YETMEDİ

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir yorumda bulunan Yalçın, “154’lükler listesi heyecan yarattı. Bu listeye yeni bir zeyl hazırlanması elzem hale geldi” ifadelerini kaydetti.

Yalçın, açıklamasının ardından, başka bir paylaşım da yaparak MHP’nin 154 kişilik listesi için “Tehdit çok ilkel ama ciddiye alınmalı” diyen Sözcü yazarı Rahmi Turan’a ateş püskürdü. Yalçın, Turan’ı, “Muzır gazeteciliğin duayeni ve eski Beyoğlu âlemlerinin berduşlarından Rahmi Turan, uzun bir aranın ardından yine MHP'ye sardırmış.” ifadeleriyle hedef aldı.

mhp2.png

NE OLMUŞTU?

Sinan Ateş suikastı davasında MHP'yi hedef aldığı ileri sürülen, aralarında gazeteciler, akademisyenler ve siyasetçilerin de bulunduğu 154 kişilik listeyi ifadelerinin alınması amacıyla mahkemeye sunmuştu. Olayı, Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu gündeme getirmişti.