MHP'li yöneticilerden Ayşe Ateş'e suç duyurusu - Son dakika

MHP'li yöneticilerden Ayşe Ateş'e suç duyurusu - Son dakika
MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine Ayşe Ateş hakkında soruşturma başlatıldı. Ayşe Ateş ifadeye çağrıldı.

ates.png

AYŞE ATEŞ’TEN AÇIKLAMA GELDİ

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş sosyal medya hesabından ifadeye çağrıldığını açıklarken “İzzet Ulvi ve Semih isimli şahıslar kendilerine iftira attığım gerekçesiyle hakkımda suç duyurusunda bulunmuşlar. İfade vermeye gitmem gerekecekmiş.” ifadelerini kaydetti.

“Oysaki duruşmada Sinan Ateş'in ailesi sıfatıyla verdiğimiz beyanların mahkeme heyeti tarafından dikkate alınması ve ifade vermesi, kendini aklaması gereken şahısların İzzet Ulvi ve Semih olması gerekiyordu.” ifadelerini kullanan Ateş, açıklamasında George Bernard Shaw’den bir alıntı yaptı.

Ateş, paylaşımını, Shaw’ın "İnsan ne kadar daha fazla şeyden utanırsa o kadar şeref ve onur sahibi olur." sözüyle noktaladı.

ekran-alintisi-001.jpg