MSB'den yangın söndürme çalışmalarına destek

MSB'den yangın söndürme çalışmalarına destek
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İzmir, Manisa, Aydın ve Bolu'daki devam eden orman yangınlarına müdahalede, 13 helikopterle destek verildiğini açıkladı.

Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ediyor. İzmir, Manisa, Aydın ve Bolu'da süren orman yangınlarına karşı devletin ilgili birimleri koordineli bir şekilde mücadele ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin katkılarıyla operasyonlar devam ediyor.

İzmir'deki orman yangını Menderes ve Seferihisar ilçelerine sıçradı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Millî Savunma Bakanlığı'nın hesabından yaptığı paylaşımda İzmir, Manisa, Aydın ve Bolu'daki orman yangınlarıyla mücadele çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

İzmir'deki yangın kısmen kontrol altında

Açıklamada, yangın söndürme ekiplerinin çeşitli araçlar kullanarak yangınlara etkin bir şekilde müdahale ettiği ifade edildi.

tt.jpg

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait 6 helikopter, yangın söndürme faaliyetlerine destek veriyor. Havadan gerçekleştirilen müdahalelerle yangınların yayılmasının önüne geçilmeye çalışılıyor.

Yangınlarla hem hava hem de kara yollarıyla mücadele devam ediyor. İtfaiye ekipleri ve orman işçileri, alevleri söndürmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.