Muharrem İnce Kılıçdaroğlu eleştirilerine tepki gösterdi: Ayıptır, yapmayın beyler!

Muharrem İnce Kılıçdaroğlu eleştirilerine tepki gösterdi: Ayıptır, yapmayın beyler!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili tartışmalara yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik son dönemde yapılan sert eleştirilere tepki gösterdi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İnce, "Kemal Kılıçdaroğlu sarayın veya dış güçlerin adamı değildir" ifadesini kaydetti.

Yaptığı açıklamada, "13 yıl CHP Genel Başkanlığını yapan, türlü tehditlere ve hakaretlere maruz kalan, gücü yettiğince mücadele eden bir kişiye bugünlerde yapılan hakaretleri kınıyorum.” ifadelerini kullanan İnce, Kılıçdaroğlu ile parti içinde mücadele ettiğini ve stratejik olarak birçok hata yaptığını ifade ettiğini belirtti.

kilicdar.png

Kılıçdaroğlu’na, “Etrafını yanlış insanların sardığını, yanlış yönlendirildiğini bana karşı da çok yanlışlar yapıldığını söyledim.” diyen İnce, en kızgın zamanlarında bile kendisine hakaret etmediğini, onun da kendisine hakaret etmediğini ifade etti.

İnce, Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilere, “Yıllardır çantasını taşıyan, yalakalıkta kimseye fırsat vermeyenlerin şimdi vurun abalıya korosunda yer alması en hafif tabirle ayıptır. Yapmayın beyler!" ifadeleriyle tepki gösterdi.