Narin cinayetini aydınlatacak ses kaydı ortaya çıktı: 'Kız öldü mü?'

Narin cinayetini aydınlatacak ses kaydı ortaya çıktı: 'Kız öldü mü?'
Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili aralarında amca, anne ve kardeş dahil 9 kişi tutuklamaya sevk edildi. Soruşturmanın seyrini değiştiren ses kayıtlarında neler var?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolup 19 gün sonra evine 1-1,5 km uzaklığındaki Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içine koyulmuş halde dere yatağına gömülü vaziyette bulundu. 8 yaşındaki kız çocuğunun öldürülmesi ile ilgili aileden çok sayıda gözaltı yapıldı. Kolluktaki ifadeler alındı, deliller toplandı, ön otopsi raporu açıklandı. Dün mahkemeye sevk edilen 23 şüphelinin savcılık ifadeleri alındı. Çapraz sorgular yapıldı.

SES KAYITLARI SORUŞTURMANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Soruşturma devam ederken Amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy'la telefon konuşmasına ulaşıldı. ‘Kız öldü mü Ramazan?' sorusuna erişilmesi cinayetin çözülebilmesi büyük bir adım oldu. Ramazan Atasoy, 23 kişilik grupla birlikte gözaltına alınmıştı. Diyarbakır'da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin'in ölümüne ilişkin soruşturma sürerken cinayetin düğümünü çözecek ses kaydı ortaya çıktı. Amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy'la telefon konuşmasına ulaşıldı. ‘Kız öldü mü Ramazan?' sorusuna erişilmesi cinayetin çözülebilmesi büyük bir adım oldu. Ramazan Atasoy, 23 kişilik grupla birlikte gözaltına alınmıştı.

adalet-bakani-tunc-tan-narin-aciklamasi.jpg

AMCANIN SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI!

Narin'in katledilişine ilişkin soruşturma sürerken ortaya çıkan ses kaydı cinayetin sırrını çözdü. Halk TV muhabiri Ferit Demir Diyarbakır'dan camlı olarak bağlandı ve gelişmeleri aktardı. Salim Güran'la Ramazan Atasoy Narin kaybolduktan sonra telefon görüşmesi yaptı ve kayıtlar ortaya çıktı. Ses kayıtlarında amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy'a 'Ramazan kız öldü mü?' dediği duyuldu.

NARİN RAMAZAN'A SAĞ TESLİM EDİLMİŞ!

Bu ses kayıtlarından Narin'in Ramazan Atasoy'a sağ teslim edildiği görülüyor. Aynı zamanda itirafçı Nevzat Bahtiyar ile Ramazan Atasoy'un birlikte olduğu da anlaşılıyor.

BABA ARİF GÜRAN 'EN AĞIR CEZAYI ALSINLAR'

Serbest bırakılan baba Arif Güran; anne, amca ve oğlu için 'Narin'i öldürenler en ağır cezayı alsın' dedi.