Narin Güran soruşturmasında gözaltı sayısı artabilir!

Narin Güran soruşturmasında gözaltı sayısı artabilir!
Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturmasında yeni gelişmeler yaşandı. Halk TV Muhabiri Ferit Demir, gözaltıların artabileceğini ve savcılığın gözaltı süresini uzatabileceğini duyurdu.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili arama çalışmaları devam ederken, soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Halk TV Muhabiri Ferit Demir, canlı yayında yaptığı açıklamada, yeni gözaltıların olabileceğini ve savcılığın gözaltı süresini uzatabileceğini belirtti.

AMCA, TELEFON KAYITLARINI SİLMİŞ

yeni-proje-89.png

Narin Güran'ın kaybolduğu gün Kur'an kursuna giden ve eve dönmeyen çocuk, 12 gündür aranıyor. Baba Arif Güran'ın jandarmaya başvurması sonrası yürütülen soruşturmada, Narin'in amcası S.G. gözaltına alındı. Amcanın telefonundaki mesaj ve aramaları silmiş olması soruşturmayı karmaşık hale getirdi. Ayrıca, muhtarın Batman'a gittiğini iddia etmesine rağmen bu bilginin yalan olduğu ortaya çıktı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

ce316040-6531-11ef-8881-3361d84cbca1-png-001.webp

Soruşturma kapsamında, Tavşantepe ve çevresinde kapsamlı aramalar yapılıyor. Komandolar, mısır tarlalarındaki elbise ve bez parçalarını delil olarak toplayarak Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Kur'an kursuyla ilgili herhangi bir sorun görünmüyor, ancak Narin'in kaybolduğu olaydan sonra gelişen durumlar dikkat çekiyor.