Narin Güran'ın babası ilk kez konuştu: Devlet ortaya çıkaracak

Narin Güran'ın babası ilk kez konuştu: Devlet ortaya çıkaracak
Diyarbakır'da katledilen Narin Güran'ın babası ilk kez ekranlar karşısında konuştu. Basın mensuplarına ricada bulunan baba Arif Güran, kızımı malzeme olarak kullanmasınlar dedi.

Diyarbakır'da kuran kursundan çıktıktan sonra haber alınamayan Narin Güran'ın 19 gün sonra köyün yakınlarında bir dere yatağında cansız bedenine ulaşıldı. Türkiye'nin yakından takip ettiği Narin cinayetine ilişkin soruşturmalar devam ederken bir süre gözaltına tutulduktan sonra serbest bırakılan baba Arif Güran açıklamalarda bulundu.

Güran yaptığı açıklamada basına ricada bulunarak daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Baba Güran açıklamasında, "Devlet ilk günden bu yana elinden gelenin fazlasını yaptı. Bu soruşturmayla ilgili gizlilik kararı var bu konuda daha dikkatli olunması istiyorum. Kızımı malzeme olarak kullanmasınlar" ifadelerinde bulundu.

Sosyal medyada dolaşan yalan ve küfürlere isyan eden Arif Güran, "devlet gerekeni yapacaktır" dedi.

Açıklamasının satır başında Güran, "Ben de bir şey bilmiyorum. Bana da kimse bir şey söylemiyor. Ben de sizden öğreniyorum. Şüphelendiğim bir şeyler varsa da onu jandarmayla paylaştım. İnanıyorum adalet yerini bulacak

Nevzat Bahtiyar her akşam namazda yanımızdaydı. Ailemle ilgili çok fazla yorum yapılıyor. İnanıyorum ki devlet ortaya çıkaracak." dedi.