Narin'i arama kurtarma çalışmalarında kullanılan garip yöntem herkesi şaşkına çevirdi!

Narin'i arama kurtarma çalışmalarında kullanılan  garip yöntem herkesi şaşkına çevirdi!
Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana bulunamayan Narin Güran için arama çalışmaları devam ederken bir televizyon programında yayınlanan görüntülerde arama çalışmalarına katılan ARAF isimli ekibin kullandığı yöntem herkese pes dedirtti.

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği 8 yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos tarihinden bu yana bulunamıyor. Diyarbakır'da kuran kursundan çıktıktan sonra haber alınamayan küçük kızı arama kurtarma çalışmaları devam ederken, aile üyelerinin de aralarında bulunduğu şüphelilerin soruşturmalarına devam ediliyor.

Her an Narin'den gelecek iyi bir haber beklenirken geçtiğimiz günlerde şüpheli bulunan ağabeyinin kolundaki ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı konusunda basında çeşitli iddialar yer alırken, Narin haberlerine yönelik yayın yasağı getirildi.

Televizyon programlarında Narin'in son durumuna ilişkin konulara yer verilmeye devam edilirken Show TV'de yayınlanan bir programda görenleri şaşkına çeviren bir olay meydana geldi.

Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu programda Diyarbakır'da devam eden arama kurtarma çalışmaları görüntülerine yer verilirken, ARAF isimli bir arama ekibinin bilim dışı arama yöntemi herkesi şaşkına çevirdi.

Hatay'dan Diyarbakır'a kaybolan Narin'i aramak için geldiği öğrenilen ARAF isimli ekip, su bulma çubuklarıyla Narin'i aradı. Su bulma çubuklarına Narin'in terliğini yerleştirerek Narin'e ulaşabileceğini iddia eden ekibin kullandığı bilim dışı yöntem akıllara durgunluk verdi.

Narin'in terliğini özel olarak isteyen ve çubukları yönlendireceğini söyleyen ARAF ekibi, aletin kan grubu ile çalıştığını söyledi. Narin'in yerini gösterdiği iddia edilen alet nereyi gösteriyorsa oraya doğru yöneldiler.

AFAD EKİBİNDEN BİR KİŞİDE ORADA YER ALDI

Aralarında AFAD'dan da bir kişinin de olduğu öğrenilen ekibin çalışmaları sırasında arama yapan çalışan "Narin yaşıyor. Ben bu aletle aradığım herkesi canlı buldum" dedi.