Narin'in yengesi Hediye Güran'a tutuklama talebi

Narin'in yengesi Hediye Güran'a tutuklama talebi
Narin Güran'ın katledilmesine dair soruşturma devam ederken savcılıkta sorgusu tamamlanan yenge Hediye Güran mahkemeye sevk edildi.

8 yaşındaki Narin Güran'ın canice katledilmesine ilişkin soruşturmada Narin'in yengesi Hediye Güran, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Narin’in ahırda öldürülmüş olabileceğini iddia eden yenge, Narin’in annesi Yüksel Güran’ın oğlu Enes ile bir boğuşma içerisine girip anne Güran'ın oğlunun kolunu ısırmış olabileceğini öne sürdü.

yeni-proje-2024-09-11t152020-727.png

Narin Güran’ın amcası Salim Güran cinayet suçlaması; ağabeyi Enes Güran ve anne Yüksel Güran cinayete iştirak suçlamasıyla olarak tutuklandı. Güran ailesinin Narin'e kayıp ihbarı yapıldığından bu yana arama çalışmalarını yanlış yönlendirdiği ve yalan ihbarda bulunarak soruşturmanın seyrini değiştirdikleri ortaya çıkmıştı.

KASTEN ÖLDÜRMEYE İŞTİRAK

yeni-proje-2024-09-10t171807-111.png

Narin'in kameralara son kez yansıdığı ev yoluna girdiği 15.15'ten sonra eve iki kez girdiğini söyleyen Hediye Güran'ın gözaltı süresi uzatıldı. Hediye Güran, savcılık sorgusunun ardından 'kasten öldürmeye iştirak' suç şüphesiyle tutuklanması istenerek mahkemeye sevk edildi.