Narin'in yengesi için gözaltı süresi uzatıldı

Narin'in yengesi için gözaltı süresi uzatıldı
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolup 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada, 13 Eylül'de gözaltına alınan yenge Hediye Güran'ın gözaltı süresinin uzatıldı.

8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni kayboluşundan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulundu. Türkiye'yi sarsan olayla ilgili soruşturma, ailenin etrafında derinleşti.

GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI

Kolluk ve savcılıkta ayrı ayrı ifade veren şüphelilerin beyanları, ailenin 19 gün süren arama çalışmalarını yanlış yönlendirdiği ortaya çıkarttı. Narin Güran'ın son olarak 21 Ağustos'ta evinin yoluna girdiği saat 15:15'ten sonra eve iki kez girip çıktığı belirtilen yengesi Hediye Güran'ın gözaltı süresi pazartesi gününe kadar uzatıldı.

HEDİYE GÜRAN KİMDİR?

yeni-proje-2024-09-10t171807-111.png

Hediye Güran, Narin'in kaybolduğu gün olan 21 Ağustos'ta başka bir şehirden traktörle Tavşantepe'ye dönen ve WhatsApp kayıtlarını silmiş olduğu belirlenen amca Fuat Güran'ın eşi. Fuat Güran "suç delillerini yok etmek" gerekçesiyle tutuklanmıştı. Hediye Güran'ın ise cinayetin işlendiği tahmin edilen saatte Narin Güran'ın evine iki kez girip çıktığı HTS kayıtlarından belirlendi.

CİNAYETİ HEDİYE GÜRAN'IN TANIKLIĞI MI AYDINLATACAK?

Narin Güran'ın kaybolmasıyla başlayan süreci Türkiye'ye duyurup takipçisi olan Halk TV muhabiri Ferit Demir, Hediye Güran ile ilgili gelişmeleri sosyal medya hesabından şu cümlelerle duyurdu:

nb-hjhjjhnjkjkjkkj.jpg

"Narin soruşturmasında dün gözaltına alınan amca Salim Güran'ın tutuklu kardeşi Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran'ın gözaltı süresi uzatıldı. Hediye Güran, Narin saat 15.15'te eve gittikten dakikalar sonra onların evine kısa aralıklarla 2 kez gidip geldiği tespit edildi. Hediye Güran, o evde şahit olduklarını anlatırsa bütün gerçekler gün yüzüne çıkar..."