Öğrencilere 4 bin 500 TL destek verilecek: Başvurular bugün başladı!

Öğrencilere 4 bin 500 TL destek verilecek: Başvurular bugün başladı!
Üsküdar Belediyesi'nden öğrencilere kırtasiye ve giyim desteği verilecek. Detaylar belli oldu.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2024-2025 Eğitim Öğretim dönemi için ilçe sınırlarında yaşayan 5000 ilkokul ve ortaokul öğrencisine yönelik kırtasiye ve giyim desteği kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında her öğrenciye 4.500 TL destek verilecek.

E-DEVLET KIRTASİYE YARDIMI 2023 BAŞVURUSU: Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alabilir, ne kadar veriliyor? - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Bu kampanya, Üsküdar Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.uskudar.bel.tr üzerinden duyurulmuş olup, başvurular 23 Ağustos - 3 Eylül 2024 tarihleri arasında alınacağını bildirildi. Başvurular hızlı bir şekilde değerlendirilecek ve ödemeler kısa sürede gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da öğrencilere kırtasiye ve giyim desteği başlıyor

GEREKLİ BELGELER VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Başvuru yalnızca Üsküdar ilçesinde ikamet eden ve bu ilçede bulunan devlet destekli İlk ve Orta Öğretim okullarına devam eden öğrenciler için geçerli olacak. Anaokulu ve lise düzeyindeki öğrenciler için başvuru kabul edilmeyecek.

Başvurular, öğrenci velisinin adıyla yapılmalı ve E-devlet üzerinden alınmış “PDF formatında” vukuatlı nüfus kayıt örneği ile desteklenmesi gerekiyor. Öğrenci Belgesi, e-okul veya e-devlet sistemi üzerinden temin edilmesi de gerekiyor.

Başvuru sırasında, öğrenci velisine ait IBAN numarasını gösteren bir belgenin sunulması gerekmektedir. Ödemeler, tek seferde belirtilen IBAN numarasına yapılacak.