Ortak manşet ile çatlak sesleri susturmak istemişler!

Ortak manşet ile çatlak sesleri susturmak istemişler!
Gazeteci İsmail Küçükkaya, HalkTV'de yayınlanan Yeni Bir Sabah programında iktidara yakın medya kuruluşlarıyla ilgili önemli bir ayrıntıya dikkat çekti. Türkiye ve Mısır zirvesinin yandaş basındaki yankısı böyle oldu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bireysel tutumu ile ile şekillenen dış politika stratejileri sonucu Mısır ile 12 yıl boyunca ince buz üzerinde gidip gelen siyasi atmosfer dün gerçekleşen zirve ile sabit bir zemine oturdu. 12 yıl süren ve 'Katil Sisi'den 'Sayın Sisi'ye oradan da 'Kardeşim Sisi'ye uzanan Mısır politikası 17 yeni iş birliği anlaşmasıyla sonuca bağlandı.

İKTİDARA YAKIN MEDYA KURULUŞLARI MANŞETLERİ DÜNDEN HAZIRLAMIŞ

270584.jpg

İsmail Küçükkaya, HalkTV'de yayınlanan Yeni Bir Sabah programında gazete manşetlerini okurken fark etti. İktidarı destekleyen medya kuruluşlarının dün gerçekleşen Erdoğan-Sisi görüşmesine dair attığı ortak manşetler dikkat çekti.

ORTAK MANŞET İLE ÇELİŞKİLİ POLİTİKANIN ÜZERİNİ ÖRTTÜLER

yenisafak.webp

Küçükkaya, aralarında Yeni Şafak, Akşam ve Sabah gibi gazelerin bulunduğu birçok gazetenin 'Filistin için ortak duruş' manşeti ile basılmasını 'Manşet kardeşliği. Manşetler tıpa tıp, kelimesi kelimesine aynı. Burada ne hissetiniz? Bu çelişkili zigzaglı politikaların halkımızda yarattığı kafa karışıklığını gidermek için bunu nasıl ambalajlayım diye düşünmüşler. Akılılca doğrusu!' diyerek yorumladı.