Özel, Kılıçdaroğlu ve Yavaş görüşmesi gerçekleşti

Özel, Kılıçdaroğlu ve Yavaş görüşmesi gerçekleşti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Tüzük Kurultayı öncesinde Ankara'da önemli bir görüşme yaptı. Toplantıya Mansur Yavaş ve Ümit Erkol da katıldı; Özel, tüzük değişiklikleriyle ilgili önerileri dinlediklerini duyurdu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile Tüzük Kurultayı öncesinde Ankara'da bir araya geldi. Görüşmeye Mansur Yavaş ve Ümit Erkol da katıldı; Özel, sosyal medya üzerinden Kılıçdaroğlu'nun tüzük değişiklikleri hakkındaki önerilerini dinlediklerini duyurdu.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ANA KONUYDU

1725213499366-haber-muhabir-psd-pwas.jpg

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Tüzük Kurultayı öncesinde Ankara’daki Mogan Konukevi'nde bir araya geldi. Toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol da katıldı. Görüşme, saat 20.25’te başladı ve Özel ile Yavaş’ın ardından Kılıçdaroğlu katıldı. Özel, sosyal medya üzerinden, tüzük değişiklikleri hakkındaki önerileri dinlediklerini açıkladı. Ayrıca, geçen hafta İstanbul’da önceki genel başkanlarla da görüşmelerde bulunmuştu.