Özgür Demirtaş Instagram'dan ne kadar kazandığını açıkladı

Özgür Demirtaş Instagram'dan ne kadar kazandığını açıkladı
Dev sosyal medya platformu Instagram'a Türkiye'de erişim engeli getirildi ve bu duruma en çok tepki gösterenlerden biri de Özgür Demirtaş oldu.

Geçtiğimiz cuma günü, Instagram Türkiye genelinde erişime kapatıldı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından uygulanan bu erişim engelinin ne zaman kaldırılacağı ve Instagram'ın yeniden ne zaman açılacağı ise belirsizliğini koruyor.

"Instagram engeli ne zaman kalkacak? Instagram erişimi ne zaman açılacak?" gibi sorular hala yanıt beklerken, Demirtaş da konuya ilişkin art arda tepkilerini dile getirdi.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından alım gücünün daha da kötüleşeceğini söyledi

"TÜRKİYE EKONOMİSİNE BİR ZARARI VAR MI?"

Duruma isyan eden Demirtaş "Gerekiyorsa TEK BAŞIMA muhalefet yaparım Instagram'ı açtırırım." dedi. Ayrıca ünlü ekonomist, "Instagram'ı kapatmanın Filistin’e her hangi bir yararı var mı? YOK. Türkiye’ye bir yararı var mı? YOK. Türkiye ekonomisine bir zararı var mı? VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR... Allah aşkına biraz akıl biraz fikir. Lütfen biraz akıl biraz fikir" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Özgür Demirtaş'ın Instagram'dan bir kazanç elde edip etmediği merak edildi ve bir takipçi bu yönde bir soru sordu.

Soruyu soran takipçisine sinirlenen Demirtaş ise "Instagram üzerinden 1 Türk Lirası kazancım yok. Bu da sana DERT olsun…" yanıtını verdi.

gfgf.jpg

gfgffff.jpg