Peker Açıkalın'dan sevenlerini üzen haber |Son dakika

Peker Açıkalın'dan sevenlerini üzen haber |Son dakika
Avrupa Yakası'nda kapıcı Gaffur karakterine hayat veren Peker Açıkalın’dan sevenlerini üzecek haber geldi. 2011 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle ölümden dönen Açıkalın, beyin kanaması geçirdi.

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın’dan sevenlerini kahredecek haber geldi. Gülse Birsel, Ata Demirer gibi isimlerin de yer aldığı Avrupa Yakası'nda kapıcı Gaffur karakterine hayat veren Peker’in beyin kanaması geçirdiği belirtildi.

Magazin Burada’nın aktardığına göre, beyin kanaması geçiren Açıkalın’ın konuşma yeteneğini kaybettiği ve bir dizi ameliyat geçireceği bildirildi. Açıkalın’ın hastane dosyasına gizlilik kararı getirildiği ifade edildi.

2.png

PEKER AÇIKALIN KİMDİR?

Peker Açıkalın, 1 Mart 1963 tarihinde Kars'ta dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını İstanbul’un Florya ilçesinde geçiren Açıkalın’ın 3 kardeşiyle büyüdü.

İlkokul yıllarından itibaren sanata ve oyunculuğa merakı olan Açıkalın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Meslek hayatında, usta oyuncularla çalışma fırsatı bulan Açıkalın, Nedim Saban, Taner Barlas ve Ali Poyrazoğlu tiyatrolarında oyunculuk yaptı.