PKK’nın şehit ettiği Eren Bülbül’ün ölüm yıldönümü! İyi ki vardın Eren

PKK’nın şehit ettiği Eren Bülbül’ün ölüm yıldönümü! İyi ki vardın Eren
Bugün, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün ölüm yıldönümü. Bülbül, vefatının 7’nci yılında anılıyor.

Trabzon Maçka'da saklanan teröristlerin bulunduğu yeri askerlere söyleyen ve askerleri teröristlerin olduğu yere götürürken çıkan çatışmada Astsubay Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül, ölümünün 7’nci yılında anılıyor.

15 YAŞINDAYDI

Eren Bülbül, babasının vefatının ardından ailesine destek olabilmek için, okuldan geri kalan zamanını çalışarak geçiriyordu. Annesi ve 12 kardeşiyle birlikte ekonomik zorluklarla mücadele eden Eren, Trabzonspor'a olan tutkusu ile tanınıyordu.

Eren, 11 Ağustos 2017 tarihinde, evlerinin yakınlarında PKK terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada ağır yaralandı ve kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Eren Bülbül, 12 Ağustos 2017’de Maçka Merkez Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından, babasının mezarının da bulunduğu Köprüyanı Mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verildi.

eren.png

“İHMAL VAR”

Oğlunun vefatının ardından sonraları açıklama yapan anne Ayşe Bülbül, Eren'in operasyon bölgesine gönderilmesinin yanlış olduğunu ve bu konuda güvenlik güçlerinin ihmali bulunduğunu ifade etti ve “Eren’in oraya götürülmesi yüzde 100 değil, binde 1000 ihmaldir. Eren’i cuma namazından sonra bekleyip alıp gitmenin sonucunu istiyorum. Başbakanımızdan, bakanımızdan, yetkililerden Eren’in oraya neden getirildiğini öğrenmek istiyorum." ifadelerini kullandı.