PTT indirim kampanyasını duyurdu: O saatlerde yüzde 20 daha az ödenecek!

PTT indirim kampanyasını duyurdu: O saatlerde yüzde 20 daha az ödenecek!
PTT AŞ, kargo süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için "İndirimli Saatler" kampanyası başlattı.

PTT AŞ, müşteri memnuniyetini artırmak için yeni bir kampanya başlattı. Sabah saatlerinde kargo göndermek isteyen bireysel müşterilere yönelik bu özel fırsat, %20 indirim avantajı sunarak öne çıkıyor. Kampanya, hafta içi her gün 09.00 ile 12.00 saatleri arasında geçerli olacak.

1724757072-ndirimli-saatler-kargo-kampanyas.jpeg

PTT, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren bir kuruluş olarak, kargo işlemlerini daha etkili hale getirmek amacıyla yeni bir adım attı.

Kampanya çerçevesinde, sabah 09.00 ile 12.00 saatleri arasında PTT şubelerini ziyaret eden bireysel müşteriler, günlük olarak 5 adet yurt içi gönderilerinde %20 indirim fırsatından faydalanabilecek.

KAMPANYADAN NASIL FAYDALANILIYOR?

PTT Kargo çalışma saatleri 2023: PTT Kargo kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? - Haberler - Ekonomist

Bu fırsattan yararlanmak isteyen müşteriler, belirtilen saatlerde PTT şubelerine giderek kampanya kapsamındaki gönderilerini indirimli fiyatlarla alıcılarına ulaştırabiliyor. İndirim, sadece standart taşıma ve adres teslimatlı gönderiler için geçerli olacak.

PTT AŞ hizmetleri ve kampanyalar hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için www.ptt.gov.tr adresini ziyaret edebilir. Kampanya süresince vatandaşlar, gönderilerini daha uygun maliyetlerle alıcılarına ulaştırma şansına sahip olacaklar.