Reha Muhtar'ın oğlu iddialara son noktayı koydu!

Reha Muhtar'ın oğlu iddialara son noktayı koydu!
Reha Muhtar, İstanbul’daki evinde geçirdiği kaza sonrası yoğun bakıma alındı. Deniz Uğur’un çocuğu Poyraz’ın alıkonulduğunu öne sürmesiyle başlayan tartışmalara, Nilüfer’in yanıt vermesiyle daha da karmaşık hale geldi.

90'lı yılların ünlü televizyoncusu Reha Muhtar, İstanbul Sarıyer’deki evinde merdivenlerden düşerek ağır yaralandı ve yoğun bakıma alındı. Kazanın ardından Muhtar’ın oğlu Poyraz Muhtar, babasının hastaneye kaldırılmasına yardımcı olurken, üzücü gelişme aile içindeki gerilimleri de ortaya çıkardı.

İDDİALARI YALANLADI

Reha Muhtar’ın eski eşi, oyuncu Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın Muhtar’ın eski eşi Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından alıkonulduğunu öne sürdü. Bu iddialar üzerine Poyraz Muhtar bir video paylaşarak, kaçırılma iddialarını yalanladı ve babasının evinde kedisi ve köpeğiyle birlikte mutlu olduğunu belirtti.

'KAÇIRILMA İDDİASI GERÇEK DEĞİL'

İddiaların hedefindeki Nilüfer ise, çocuğunu kaçırma veya alıkoyma gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurguladı. Nilüfer, 4 gündür Bodrum’da olduğunu ve olayların İstanbul'daki hastanede yaşandığını açıkladı. Kızı Ayşe Nazlı’nın Poyraz’ı babasının evine getirdiğini ve Poyraz’ın evde kalmak istediğini belirtti. Nilüfer, ailevi çatışmalara dair detay vermektense, olayın gerçeğini ortaya koymaya çalıştığını ifade etti.