Sabiha Gökçen'den bazı uçuşlar iptal edilecek

Sabiha Gökçen'den bazı uçuşlar iptal edilecek
İstanbul'da yarın beklenen kötü hava koşulları nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bazı uçuşların iptal edileceği bildirildi. Havacılık ve Elektronik Araştırma ve Geliştirme İşletmesi (HEAŞ), sosyal medya hesabından bu konuda bir açıklama yaptı.

HEAŞ'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 26.07.2024 tarihinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle, MADKOM toplantısında alınan karara göre saat 15.00’e kadar olan uçuşların yüzde 5'inin iptal edileceği bildirildi. Yolcuların uçuş durumlarını havayolu şirketlerinin web siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmeleri gerektiği vurgulandı.

BAZI SEFERLERİN İPTAL EDİLMESİNE KARAR VERİLDİ

sokak-hayvanlari-81.png

Meteorolojik tahminlere göre, İstanbul'da yarın şiddetli rüzgar ve yağış bekleniyor. Bu olumsuz hava koşulları, uçuş güvenliğini etkileyebileceği için bazı seferlerin iptal edilmesine karar verilmiştir. Yolcuların mağduriyet yaşamamaları için planladıkları uçuşlarla ilgili güncel bilgileri havayolu şirketlerinden almaları önemle tavsiye edilmektedir.

HAVAYOLU ŞİRKETLERİNDEN BİLGİ ALINABİLECEK

sokak-hayvanlari-83.png

Uçuş iptallerinin özellikle sabah saatlerinden öğleye kadar olan seferleri kapsayacağı belirtilmiştir. İptal oranı yüzde 5 olarak belirlenmiş olup, hangi seferlerin iptal edileceği havayolu şirketlerinin duyuruları ile açıklanacaktır. Daha fazla bilgi almak için Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ve ilgili havayolu şirketlerinin resmi web siteleri ve sosyal medya hesapları takip edilebilir.