Sadece erkeklerin katıldığı ilginç kampta yaşananlara akıl sır erdirilemedi

Sadece erkeklerin katıldığı ilginç kampta yaşananlara akıl sır erdirilemedi
Sosyal medyayı kasıp kavuran bir olay daha yaşandı: 10 bin dolarlık (338 bin 367 TL) bir inziva seansı, görenlerin deyim yerindeyse dudaklarını uçuklattı.

Sadece erkeklerin katılabildiği bu ilginç kamp, sosyal medya kullanıcılarını hem hayrete düşürdü hem de güldürdü.

s2.png

Görüntülerde, suyun içine girip gözyaşlarını tutamayan onlarca adam yer alıyor. 10 bin dolarlık bu sıra dışı seansın öznesi bu defa erkekler. Geçtiğimiz günlerde Göbeklitepe'de benzer bir seansla çalkalanan sosyal medyada bu defa bu seans; görenlerin şaşkınlığını gizleyememesine neden oldu.

s4.png

Söz konusu ilginç bu seans sırasında yaşadıkları duygusal boşalmanın ardından erkekler, sosyal medyada alay konusu oldular.

YORUMLAR

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Ben ne izledim?” şeklinde bir yorumda bulunurken, bir diğeri “Bu neymiş böyle?” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Üçüncü bir kullanıcı ise, “10.000 doları bunun için mi verdim?” şeklinde, bu inanılmaz deneyimi mizahi bir dille eleştirdi.

s3.png

Bu görüntüler, hem bir deneyim arayışının ne denli uç noktalara ulaşabileceğini gözler önüne serdi hem de sosyal medya kullanıcılarının, bu tür olayları ne kadar ilginç bulduğunu gösterdi. Sosyal medya, bu ilginç deneyimle şimdiden eğlenceli yorumlarla dolup taşıyor!