İki kadını taciz ettiği iddiasıyla motokurye yakalandı, meydan dayağı yedi

İki kadını taciz ettiği iddiasıyla motokurye yakalandı, meydan dayağı yedi
İzmir'de bir günde iki kadını taciz ettiği iddiasıyla bir kuryeci yakayı ele verdi. Daha önceden çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen kişiyi meslektaşları darp etti.

22 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan bir kuryeci İzmir'de aynı gün içinde iki kadını taciz etti. Motosikletiyle sokakta yürüyen kadınların arkasından yaklaşarak onları taciz eden T.C.'nin daha önceden de pek çok suç kaydı olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre daha önceki suç kayıtları da cinsel saldırı ve uygunsuz hareketler, eylemlerden oluşuyor.

T.C.'nin, motosikletinin plakasını pembe bezle kapattığı ve kaskıyla da kendini kamufle ettiği görüldü.

OLAY ANI

k2-001.webp

T.C., İzmir'in Çiçek Mahallesi 1637/16 Sokak’ta dün saat 09.00 sıralarında eyleme geçti. Evinden çıkan E.Ç. kucağındaki çocuk ile sokakta yürüyorken kuryenin hain ve sapkın saldırısına maruz kaldı.

Aynı gün bu defa saat 12.00 sularında İzmir'in Tepekule Mahallesi 2083/1 Sokak’ta yürüyen S.K. aynı dehşeti yaşadı. Sonrasında S.K. polise şikayette bulundu.

POLİS YAKALADI, MESLEKTAŞLARI SALDIRDI

k4.webp

Şikayetler üzerine Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameraları incelendi ve sapık pembe bezle kapladığı motoruna ve kaskına rağmen yakasını kurtarmaktan kaçamadı.

Taciz olayını öğrenen meslektaşları da polise ifade verdi ve polis bu ifadeleri de değerlendirerek T.C.'yi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkışta meslektaşlarının saldırısına uğrayan T.C.'nin cinsel saldırılardan ötürü 4 suç kaydı olduğu öğrenildi.