Selin Ciğerci evlat edindi mi? Bakanlıktan iddialara net cevap!

Selin Ciğerci evlat edindi mi? Bakanlıktan iddialara net cevap!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin evlat edinme iddiaları hakkında bir açıklama yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan açıklamada, sosyal paylaşım sitelerinde, "Ciğerci'nin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla evlat edindiği" iddiasının yer aldığı hatırlatılarak, "Ciğerci'nin, Bakanlığa evlat edinme konusunda herhangi bir resmi başvurusu bulunmamaktadır. İddia tamamen gerçek dışıdır." ifadesi kullanıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Selin Ciğerci'nin evlat edinme konusunda resmi başvurusu bulunmamaktadır

"ÇOCUĞUN SOY BAĞINI DEĞİŞTİRMEK..."

Açıklamada, söz konusu olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca "Çocuğun soy bağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bir kısım suçlar iddiası" ile başlatılan soruşturmanın da devam ettiği ifade edildi.

selin-cigerci-evlat-edindi-mi-bakanliktan-selin-cigerci-aciklamasi-yenicag-8.jpg

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Konya kökenli, annesi ise Kastamonulu'dur. 2014 yılında Wipe Out adlı programın 4. sezonunda yer aldı ve 2017 yılında pop müzik kariyerine adım attı.

28 Ekim 2019 tarihinde futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturmuş, ancak çift 10 Eylül 2021'de karşılıklı anlaşma ile yollarını ayırdı. 5 Ocak 2022'de barıştıkları duyurulan çift, 16 Mayıs 2022'de tekrar evlenmiş, fakat aynı yıl içinde yeniden boşandı.

Selin Ciğerci’nin “Selin Beauty” adında bir kozmetik markası bulunmaktadır.

selin-cigerci-evlat-edindi-mi-bakanliktan-selin-cigerci-aciklamasi-yenicag-9.jpg

selin-cigerci-evlat-edindi-mi-bakanliktan-selin-cigerci-aciklamasi-yenicag-5.jpg