Şeyh Said’in torunu Yeniden Refahlı başkan Zafer Bayramı kutlamalarına katılmadı! Başkan vekili ise ellerini arkaya bağladı

Şeyh Said’in torunu Yeniden Refahlı başkan Zafer Bayramı kutlamalarına katılmadı! Başkan vekili ise ellerini arkaya bağladı
Elazığ’da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü kutlamalarında dikkat çeken bir olay yaşandı. Elazığ’ın Palu ilçesinde gerçekleştirilen resmi kutlamaya Şeyh Said’in torunu ve Yeniden Refah Partili Palu Belediye Başkanı Faruk Septioğlu katılmadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken Elazığ’da skandal bir olay meydana geldi. Elazığ’ın Palu ilçesinde düzenlenen resmi törene Şeyh Said’in torunu ve Yeniden Refah’lı Palu Belediye Başkanı Faruk Septioğlu katılmadı. Septioğlu’nun yerine resmi törene katılan belediye başkan vekili Ağa Yılmaz’ın ise Atatürk Anıtı önünde ellerini arkaya bağladığı fark edildi.

Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre, Elazığ’ın Palu İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramın törenlerinde YRP’li Belediye Başkanvekili Ağa Yılmaz’ın Atatürk Anıtı önünde ellerini arkaya bağladığı görüldü.

unnamed-2jpg-dfvatwo6kkkd-tn9omvupq.jpg

TÖRENE YAKIŞMAYACAK DURUŞ

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Palu ilçe merkezinde bulunan Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenirken törene ilçe kaymakamı Hulusi Teke, ilçe jandarma komutanı Serdar Aksoy ve Palu Belediye Başkanvekili Ağa Yılmaz katıldı.

Atatürk Anıtı önünde ilçe kaymakamı ve ilçe jandarma komutanı esas duruşta beklerken Yeniden Refah’lı başkanvekili Ağa Yılmaz’ın ellerini arkaya bağlaması tepki çekti.

unnamed-3jpg-8-wz6axcaky-u3hdi7gvka.jpg

ŞEYH SAİD’İN TORUNU TÖRENE KATILMADI

31 Mart Mahalli İdareler seçiminden önce AKP’den istifa edip YRP’ye geçen ve Palu belediye başkanı olarak seçilen Şeyh Said’in torunu Muhammet Septioğlu’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına katılmaması ise dikkatleri çekti.