Üniversitede siyasi propaganda! AKP bayraklarıyla donatıldı

Üniversitede siyasi propaganda! AKP bayraklarıyla donatıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2021 yılının şubat ayında göreve atanan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Prof. Turgay Uzun’un Rektör olduğu Korkut Ata Üniversitesi kampüsü AKP bayrakları ile donatıldı.

AKP Osmaniye İl Başkanlığı’nın Korkut Ata Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun da katıldığı “AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’’ öncesinde, kampüs AKP bayraklarıyla donatıldı.

Sözcü’nün haberine göre, söz konusu toplantıya AKP Osmaniye Milletvekili, eski Aile Bakanı Derya Yanık da katılırken yurttaşlar, sosyal medya üzerinden Memişoğlu ve Yanık’ı eleştirdi. “Bakan bey diş hastanesine de uğrasın. Koca hastane yapıldı. Bomboş hastanede randevu bulamıyoruz” ifadelerini kullanan yurttaşlar, Derya Yanık’ı da “Galiba seçim yakın. Yavaş yavaş gelmeye başladılar. Fakat Osmaniye’de salı pazarını sorsan yerini bilmeyen Osmaniye AKP milletvekili Derya Yanık bunun cevabını versin de oy verenler versin. Osmaniye’ye ne faydası oldu? Deprem kolilerinin üzerini kapatıp seçim aracı olarak dağıttı” ifadelerini kullanarak eleştirdi.