Yan masadan gönderilen şampanyayı kabul etmeyen kızların yaşadığı dehşet olayında flaş gelişme | SON DAKİKA

Yan masadan gönderilen şampanyayı kabul etmeyen kızların yaşadığı dehşet olayında flaş gelişme | SON DAKİKA
Şampanya ikramını kabul etmediği için dehşeti yaşayan kızları mağdur edenler gözaltına alındı!

İstanbul Beyoğlu’nda meyhaneye eğlenmek için giden 3 genç kız arkadaşın masasına yan masadan tanışmak için gönderilen şampanya olayında flaş gelişme yaşandı.

Halk Tv'den Müslim Sarıyer'in haberine göre, hatırlanacağı üzere meyhanede oturan 3 genç kıza yan masadan şampanya gönderildi. Kızlar kabul etmedi. Mekandan çıktıkları sırada önleri kesildi ve içlerinden birinin saçı çekilerek yüzüne dizle vuruldu. Yaşanan bu dehşet görüntüler güvenlik kamerası tarafından kaydedildi...

smp.webp

İddialara göre bir süre sonra genç kızların yanına gelen görevli M.D. adlı kişi, yan masadakileri işaret ederek, “Bunlar benim özel misafirlerim sizi beğenmiş, size şampanya göndermek istiyorlar” dedi. Genç kızlar bu teklifi kabul etmeyerek masalarının değiştirilmesi talebini yenilediler.

Mekandan çıkmaya çalışan 3 genç kızın önü iddialara göre işletme sahibi V.T. tarafından kesilerek "Oturun adamlarla işte, hesabı zaten az verdiniz, yollamam sizi buradan" dedi. Bu sırada Y.T. adlı genç kız diğer görevli M.D. tarafından itilmeye kalkışıldı. Genç kız kendisinin çenesinden tutarak itmeye çalışan M.D.’den kurtulmak için tokat attı. Bu tokattan sonra dehşet görüntüler ortaya çıktı. M.D., Y.T.’nin saçlarından tutup çekerek diziyle yüzüne vurdu. Yaşanan bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay sonrasında kızlar Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip şikayetçi oldular. Basında geniş yankı bulan olay sonrasında az önce İçişleri Bakanlığı şüphelilerin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabı "X"ten yapılan açıklama şöyle...