Yoğun bakıma kaldırılan Ayşenur Yazıcı’nın hastalığını arkadaşı açıkladı

Yoğun bakıma kaldırılan Ayşenur Yazıcı’nın hastalığını arkadaşı açıkladı
İki gün önce yoğun bakımda tedaviye alınan ve 90'lı yılların tanınmış spikeri Ayşenur Yazıcı'nın hastalığının ne olduğu açıklandı.

Televizyon dünyasında iz bırakan Ayşenur Yazıcı, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırıldı. Yazıcı’nın oğlu Kerem Kürşat, annesinin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kan bağışı çağrısında bulunmuştu.

Ünlü spikerin hem oğlu hem de yakın arkadaşı, Yazıcı’nın sağlık durumu hakkında bilgi vererek, yaşanan süreci sevenlerine aktardı.

Ayşenur Yazıcı Yoğun Bakımda: Oğlu Kan Bağışı Çağrısında Bulundu - Ajans Tv

"YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR"

"Annemin hayata tutunması için yardımınıza ihtiyacım var” diyen Yazıcı'nın oğlu Kerem Kürşat, “Annem Ayşenur Süral Yazıcı 2 gündür yoğun bakım servisinde yatmaktadır. Hastaneden çok bulunan bir kan olmadığını söylediler arayıp. Kan grubu AB Rh+ Anadolu yakasında olan herhangi bir Kızılay merkezine '’Ayşenur Süral Yazıcı adına Başkent Üniversitesi Anadolu yakasındaki için’ olduğunu belirterek yarın 3 ünite kan bulmamız gerekiyor" dedi.

111.jpg

Ünlü ismin yakın arkadaşı Mine Özbek, X hesabından yaptığı bir paylaşımda, sunucunun kalbinden midesine giden aort damarında bir sızıntı tespit edildiğini ve bu nedenle bir ameliyat geçirdiğini bildirdi. Yarım saat sürmesi planlanan operasyonun ise 7,5 saat sürdüğünü belirtti.

Özbek, Yazıcı hakkında sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

77.jpg

DÜN YENİ PAYLAŞIM YAPTI

Dün bir güncelleme daha paylaşan Özbek, Yazıcı'nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ayşenur Yazıcı'nın, bugün itibarıyla yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alınacağı ve tedavisinin burada devam edeceğini duyurdu.

w1w.jpg