40 yaş küçük, imam nikahlı sevgilisiyle, Serdar Ortaç barıştırdı

40 yaş küçük, imam nikahlı sevgilisiyle, Serdar Ortaç barıştırdı
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile imam nikahı kıydıklarını ifade ettiği Gülseren Ceylan kısa süren ayrılığın ardından barıştı. Çifti ayrılıktan vazgeçiren isim Serdar Ortaç oldu.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile kendisinden 40 yaş küçük imam nikahlı sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz hafta sürpriz bir ayrılığa imza atmıştı. Çok konuşulan ayrılığın, Gülseren Ceylan'ın ailesinden kaynaklandığı iddia edilmişti. Ancak aşıklar, ayrılığın ardından hızlı bir şekilde barıştıklarını duyurdu.

'DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN AYRILDIK'

Gülseren Ceylan, ayrılık sonrası sosyal medyada, "Mehmet Ali ile yollarımızı ayırdık. Lütfen, ayrılığın sebepleri hakkında saçma sapan haberler yapmayın. Anlaşamadığımız noktalar yüzünden birbirimize daha fazla zarar vermeden ayrıldık" demişti.

SERDAR ORTAÇ BARIŞTIRMIŞ

Ancak, barışma hikayesi oldukça ilginç bir şekilde gelişti. Gece bir mekanda yeniden bir araya gelen çiftin, barışma kararını Serdar Ortaç'ın verdiği ortaya çıktı. Erbil, "Serdar ikimizi de aradı, ‘Birbiriniz olmadan yapamazsınız’ dedi. Ben de ‘Gülseren olmadan olmuyor’ dedim," şeklinde konuştu. Serdar Ortaç da bu iddiaları doğrulayarak, "Evet, ben barıştırdım," dedi.