Acun Ilıcalı 4. kez dünya evine girdi: Melisa tekrar babasının düğününde!

Acun Ilıcalı 4. kez dünya evine girdi: Melisa tekrar babasının düğününde!
Acun Ilıcalı ile sevgilisi Çağla Altunkaya dün gece Esma Sultan Yalısı'nda dünya evine girdi. Acun Ilıcalı ve eski eşi Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa da babasının mutlu gününe ortak oldu. Şeyma su Başı kızının düğün için hazırlandığı dakikaları paylaştı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya dün gece, İstanbul'un tarihi Esma Sultan Yalısı'nda bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Çift, düğünlerine sürat teknesiyle gelirken, şahitliklerini Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan üstlendi.

DÜĞÜN ESMA SULTAN YALISINDA OLDU

Şeyma Subaşı, babası Acun Ilıcalı'nın Ayça Çağla Altunkaya ile gerçekleştirdiği düğün öncesinde kızı Melisa'nın heyecan dolu hazırlıklarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda dün akşam gerçekleşen görkemli düğün, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın sürat teknesiyle geldikleri unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazındı.

MELİSA 2017'DE ANNE VE BABASININ DA DÜĞÜNÜNE KATILMIŞTI

Sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bu özel gecede, Melisa Ilıcalı da annesi Şeyma Subaşı'nın gözünden kaçmadı. Şeyma Subaşı, kızıyla düğün öncesinde yaptığı görüntülü konuşmaları Instagram hesabında paylaştı. 2013 yılında doğan Melisa 2017 yılında evlenen anne ve babasının düğününe de katılmıştı.