Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya evlendi: Düğün sırasındaki mini elbisenin fiyatı gündem oldu!

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya evlendi: Düğün sırasındaki mini elbisenin fiyatı gündem oldu!
Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünde tercih ettiği zarif gelinlik büyük beğeni topladı, fakat düğün sırasında giydiği elbisenin fiyatı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun zamandır beraber olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile dün Esma Sultan Yalısı'nda mutlu bir evlilik töreni gerçekleştirerek ilişiklerini taçlandırdı.

Hamilelik iddialarını geçtiğimiz günlerde yalanlayan Altunkaya, düğününde zarif ve sade bir stil tercih ederek tüm gözleri üzerine çekti.

"SAĞ OLUN VAR OLUN DİYELİM"

Düğün sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Uzunca zamandır beraberdik, bugün de nikahımızı kıydık. Arkadaşlarımızla birlikte olacağız. Sağ olun var olun diyelim" şeklinde konuştu.

Düğünde oldukça heyecanlı görünen gelin Ayça Çağla Altunkaya ise, "Yani çok söylenecek bir şey yok aslında, umarım çok güzel geçer bu akşam. Öyle, bu kadar söyleyeceklerim" dedi.

728xauto-1.webp

Ayça Çağla Altunkaya'nın gelinlik tercihi sosyal medyada beğeni topladı.

Monique Lhuillier tasarımı gelinliği, omuzları sergileyen modern kesimi ve zarif tül detaylarıyla hem klasik bir şıklık hem de günümüz modasını kusursuz bir şekilde harmanlıyordu. Altunkaya'nın doğal çekiciliği ve zarafeti, sosyal medyada tam not aldı.

19084786-728xauto.webp

MİNİ ELBİSENİN FİYATI GÜNDEM OLDU

Düğünden sonra Ayça Çağla Altunkaya'nın seçtiği after party elbisesi gözleri üzerine çekti. Şık ayrıntılara sahip olan bu mini elbisenin fiyatı, sosyal medyada büyük bir etki yarattı.

Mynet'in haberine göre, elbisenin fiyatı 87 bin 200 TL olarak açıklandı. Bu yüksek fiyat, sosyal medyada bolca konuşulurken, elbisenin tasarımı ve şıklığı da övgüyle karşılandı.

19084794-728xauto.webp