Acun Ilıcalı'nın evleneceği Ayça Çağla Altunkaya kimdir?

Acun Ilıcalı'nın evleneceği Ayça Çağla Altunkaya kimdir?
Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın evleneceğine dair iddialar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Peki Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın evlenme haberleri gündemde geniş yankı uyandırdı. Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile boşanmasının ardından uzun zamandır birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya'nın kim olduğu merak konusu oldu.

ACUN ILICALI'NIN SEVGİLİSİ AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünde tamamlayan Altunkaya, okul yıllarında sporla da yakından ilgilenmiş; amatör olarak basketbol oynamıştır. Sporcu geçmişi ve akademik başarısıyla tanınan Altunkaya, ilk kez 2019 yılında Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı ile birlikte kamera karşısına geçti.

120820211721239225024-1-atqx.webp

Altunkaya, Ilıcalı ile tanıştıktan sonra gözlerden uzak bir yaşam sürdürmeyi tercih etti. Kendisinin ve Ilıcalı'nın çocuk sahibi olmayı planladığı iddiaları da gündemde yer almakta.

ACUN ILICALI İLE SEVGİLİSİ ÇAĞLA ALTUNKAYA EVLENİYOR MU?

cagla-altunkaya-1.webp

Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile ilişkisini ve aralarındaki uyumu şöyle özetliyor: “Çağla ile çok güzel bir ilişkimiz var. 2 yılı devirdik ve bu dönemde huzuru yakaladım. Bu huzurun iş hayatımda üretkenliğime büyük katkısı oldu.” Ilıcalı, yaş farkını da olumlu bir şekilde değerlendirdiklerini belirterek, “Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz” dedi. İddialara göre, Ilıcalı ve Altunkaya'nın çocuk sahibi olmayı düşündüğü, bu konuda planlar yaptığı da konuşuluyor. Ayrıca, Acun Ilıcalı’nın dört kızı ve bir torunu bulunuyor.

ACUN ILICALI'DAN AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA AÇIKLAMASI

acun-ilicali-ile-ayca-cagla-altunkaya-evleniyor-nikah-tarihi-belli-oldu-euy6k.webp

Acun Ilıcalı, özel hayatındaki başarısızlıklardan ders çıkardığını ve Çağla ile her şeyin çok güzel gittiğini ifade ederek, “Kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Çocukluğum çok mutlu geçti ve Çağla ile huzur bulmam, yaşadığım tüm zorlukları geride bırakmama yardımcı oldu” şeklinde açıklamalarda bulundu.