Ahu Tuğba organlarını bağışladı!

Ahu Tuğba organlarını bağışladı!
69 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın organlarını bağışlamayı vasiyet ettiği öğrenildi.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba, geçen gün Miami'deki evinde hayatını kaybetti. Cenazesinin Türkiye getirilmesi için uğraşılırken, ünlü sanatçının organlarını bağışladığı öğrenildi.

Ahu Tuğba'nın yıllar önce bıraktığı vasiyetinde 2013'te yakalandığı akciğer rahatsızlığının tedavisi sürecinde organlarını bağışladığını söylediği ortaya çıktı.

Vasiyeti hakkında konuşan Ahu Tuğba yıllar önce şu ifadeleri kullandı:

"Akciğerim alınacaktı. Ameliyata girecektim. Kızıma ameliyat olacağımı söylemedim, 'Bodrum’da evde uyuyorum' dedim. Anestezi yasak olduğu için vasiyetnamemi yazdım. Ameliyata gideceğim gün direkt noteri çağırdım yanıma. Vasiyetimi yazdırdım çünkü anestezi yasak dediler bana. Organlarımı da bağışladım. Ameliyattan sonra yaşayacağım mı, öleceğim mi bilmiyordum. En büyük korkum kızımı bir daha görememekti. Ölümden korktuğum yoktu benim. Ben sevk edilirken kızım Bodrum’a geldi. Beni Bodrum’da zannediyordu. 'Bir oteldeyim' dedim. Ben İzmir’den İstanbul’a giderken yolumu İzmir’den Bodrum’a çevirdim. Hayatımda ilk kez kızıma yalan söyledim. Onun bunları hissedip gelmesi bir mucizeydi yani. Yaşıyor olmam ameliyat olmamı engelleyen kızımdı. Doktorum tarafından ameliyata gerek olmadığı söylendi."