Angelina Jolie, oğlu için yardım arayışında

Angelina Jolie, oğlu için yardım arayışında
Angelina Jolie'nin oğlu Pax, elektrikli bisiklet kazası nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve kask takmadığı bildirildi. Jolie'nin, Pax'in yaşadığı sorunlara çözüm aradığı ve ailesel gerilimlerin arttığı belirtiliyor.

Angelina Jolie'nin ve Brad Pitt'in 20 yaşındaki oğlu Pax, geçtiğimiz günlerde yaşadığı elektrikli bisiklet kazasıyla hastaneye kaldırıldı. Los Angeles’ta meydana gelen kaza sonucunda ağır yaralanan Pax'in, kaza anında kask takmadığı ve bu kazanın ilk olmadığını iddia eden kaynaklar, onun pervasız davranışlarından endişe duyduklarını belirtiyor.

'SORUNLU OĞLU' İÇİN YARDIM ARIYOR

wbe5egft-eydp5vesgzgjg.webp

Pax, kaza sonrası hala hastanede tedavi görüyor ve Angelina Jolie’nin “sorunlu” oğlu için yardım aradığı bildiriliyor. Jolie, Pax’in yaşadığı zorluklara çözüm bulmaya çalışırken, gencin geçmişte yaşadığı başka kazalar ve ailesiyle olan gerilimler de gündeme geldi.

BABASI İÇİN 'DÜNYA STANDARTLARINDA BİR PİSLİK' DEMİŞTİ

bisp9e0tkkght2ioc5jaow.webp

Jolie ve Pitt'in çocukları arasında en çok dikkat çeken olaylardan biri de Pax’ın 2020’de babası Brad Pitt'i sert bir şekilde eleştirdiği sosyal medya paylaşımıydı. Pax, Pitt’i “dünya standartlarında bir pislik” olarak tanımlamıştı. Jolie’nin eski eşiyle yaşadığı gerilimler ve Pax’in davranışları, ailenin dinamiklerini daha da karmaşık hale getiriyor.